Contact ons

Hoe kunnen we
je helpen?

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.

Swipe de kaart

Ontmoet onze specialisten

Ons team staat altijd voor u klaar.

Naar de teampagina
Faq

Vind de antwoorden die je zoekt

Wat is Dry Misting?

Dry Misting is een innovatieve technologie die kleine waterdruppels in de lucht verspreidt, waardoor een dunne mistlaag ontstaat. Als de mist verdampt, stijgt de luchtvochtigheid en daalt de temperatuur op natuurlijke wijze. Bij toepassing op verse producten resulteert Dry Misting in het behoud van versheid, kleur en voedingsstoffen. Dit verlengt de houdbaarheid van deze producten tot twee keer zo lang en vermindert voedselverspilling.

Hoe werkt Dry Misting?

Dry Misting wordt gemaakt door luchtbevochtigers, die onder andere bestaan uit een waterreservoir en een trilplaatje. Dit plaatje trilt 1,7 miljoen keer per seconde tegen het wateroppervlak in het reservoir, waardoor de bovenste laag water uiteenspat in minuscule mistdruppels. Deze mist wordt met behulp van een ventilator via een RVS buis naar buiten geblazen en creëert zo een koel en vochtig microklimaat.

Is Dry Misting veilig?

Omdat iedere Dry Misting installatie is uitgerust met een spoelsysteem en een waterfilter, is de mist die verspreid wordt altijd schoon en veilig.

Wat zijn de mogelijkheden met betrekking tot onderhoud en reparatie?

Bij Contronics begrijpen we hoe belangrijk regelmatig onderhoud is voor de optimale werking en duurzaamheid van uw Dry Misting. Daarom bieden we onderhoudscontracten aan die zijn afgestemd op uw behoeften. Onze onderhoudscontracten omvatten jaarlijks een bezoek, waarbij we uw systeem vervangen door een gereinigd en getest systeem. Belangrijke onderdelen worden preventief vervangen zodat uw systeem minstens een jaar lang optimaal kan functioneren.

Neem contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken en een onderhoudscontract op maat te creëren dat perfect aansluit bij uw bedrijfsbehoeften en budget.

Welke services vallen onder een onderhoudscontract?

Onze uitgebreide onderhoudscontracten omvatten een scala aan waardevolle services om ervoor te zorgen dat uw Dry Misting systeem optimaal blijft presteren. Enkele van de services die zijn inbegrepen, zijn:

  • Periodieke inspecties en grondige reiniging van alle relevante componenten.
  • Vervanging van versleten of beschadigde onderdelen met originele vervangende onderdelen voor optimale prestaties.
  • Duurtests om de betrouwbaarheid van de systemen op de lange termijn te waarborgen.
  • Gedetailleerde documentatie van elk onderhoudsbezoek, inclusief vervangen onderdelen en aanbevelingen.
  • Klantgerichte communicatie voor het plannen van afspraken en het oplossen van vragen en problemen.
  • Evaluatie en optimalisatie van het onderhoudsplan op basis van prestatiegegevens en klantfeedback.

Hoe duur is Dry Misting?

De kosten van Dry Misting hangen af van het oppervlakte dat met mist dient te worden voorzien en verschillen dus per installatie. Neem contact op met een van onze specialisten voor een vrijblijvende offerte.

Heeft Dry Misting ook effect op verpakte producten?

Dankzij Dry Misting hebben steeds minder verse producten een verpakking nodig, omdat de mist er voor zorgt dat de producten niet uitdrogen.

Maar producten die toch verpakt worden, omdat deze bijvoorbeeld kwetsbaar zijn, profiteren ook van de mist. Kleine gaatjes in de verpakking zorgen er namelijk voor dat de producten kunnen ‘ademen’ en de koele, vochtige lucht ook deze producten bereikt.

Contact

Andere vraag?

We helpen je graag
Terug
Algemeen contact
Open sollicitatie
Support
Press
Terug
Max. bestandsgrootte: 512 MB.