Markten

Dry Misting op vis

 

Groenten en Fruit die in een winkel worden tentoongesteld, gaan snel achteruit. De bijzonder lage luchtvochtigheid in de gemiddelde supermarkt zorgt ervoor dat ze veel vocht verliezen. Als voorbeeld worden slablaadjes binnen een uur slap, waardoor de sla er minder vers en smakelijk uitziet. Dry Misting zal je helpen dit effect tegen te gaan.

Dry Misting zorgt voor behoud van gewicht, kwaliteit en kleur

Consumenten kopen visproducten op visuele uitstraling. Daarom is het essentieel dat uw producten de gehele dag optimale kwaliteit en versheid uitstralen. Een uitdaging hierbij is dat een gekoeld presentatiemeubel vocht onttrekt aan het product, wat zorgt voor uitdroging en verkleuring.

Dry Misting helpt om dit effect tegen te gaan. Onze systemen maken de allerfijnste mist van het zuiverste water, middels ultrasone trillingen. De producten in uw koelmeubel worden omhuld in een deken van mist. De mist verdampt en de luchtvochtigheid rond het product stijgt. Hierdoor staan uw producten geen vocht meer af en behouden ze hun kleur en gewicht.

Ondernemer over Dry Misting:

“Dankzij Dry Misting kan ik een nog verser product bieden en heb ik een mooiere presentatie, wat ik merk aan de waardering van mijn klanten”

Visspecialist Arie Schot, Visgilde Oosterschelde, Bergen op Zoom

Vrijblijvend advies op maat?

Maak direct een afspraak met één van onze specialisten.

Contact